Utländska 3PL-Företag

Vad menas med ett 3PL-företag?

Ett 3PL-företag, även känt som TPL, är en tredjepartslösning för din logistik som tillhandahåller tjänster som godshantering, lagerhållning, distribution och godskonsolidering. Tack vare tekniska framsteg kan ditt 3PL-företag vara placerade var som helst i världen. Om du är en e-butik som vänder sig till kunder på olika platser i världen kan du välja ett utländskt 3PL-företag som din logistikpartner för att komma närmare dessa kunder.

När du vill lägga ut logistiken i din e-butik bör du leta efter den bästa servicekvaliteten eftersom det underlättar ditt företags tillväxt. Genom att inte begränsa dig till inhemska företag kan du jämföra fördelarna och nackdelarna med utländska 3PL-företag med de inhemska när det gäller tjänster och tillförlitlighet. Detta i sin tur hjälper dig att fatta ett väl genomtänkt beslut.

På grund av den tekniska utvecklingen har världen blivit en mindre plats eftersom kommunikationsförmågan har fört människor närmare varandra. Därför är avståndet från det utländska 3PL-företaget inte längre ett bekymmer eftersom du kommer att kunna kommunicera och samordna enkelt med dem.

Valet av din 3PL-partner bör inte bero på om företaget är inhemskt eller utländskt. 

Däremot måste du välja en baserat på följande faktorer:

– Företagets expertis 

– Pålitlighet 

– Kvaliteten på de tjänster som erbjuds 

– Leveranshastighet 

– Enkel integration

Du kan jämföra olika inhemska och utländska 3PL-företag baserat på ovanstående kriterier och andra faktorer som är specifika för ditt företag.

Anslut till Prime Penguin!

Prime Penguin tillhandahåller kompletta tjänster för outsourcing av din logistik via 3PL-företag, eftersom vi erbjuder en molnbaserad plattform med ett stort nätverk av partners som hjälper dig med de logistiska aktiviteterna. Du får en fullständig överblick över processen i realtid, vilket ger dig fullständig kontroll över logistiken. Vi säkerställer sömlös integrering av din e-butik till de flesta större e-handelsplattformar, till exempel Shopify. Vi ansluter dig digitalt till olika satellitlager på platser du väljer och vår plattform kan nås med vilken enhet du helst vill styra aktiviteterna.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial