Our Prime Technology

Optimera din e-handelslogistik med hjälp av vår innovativa teknik

Penguin Powered Technology

Global. Integrated. Scalable.

Optimerad

Order Routing

Prime Penguins plattform effektiviserar och förenklar hela logistikflödet. Vi ger dig möjligheten att koppla flera säljkanaler, diverse system och lager till en helhetslösning. Våra algoritmer räknar ut den optimala hanteringen för varje order. Uppnå ett optimerat flöde som sparar både tid, pengar och är bra för miljön.

Prime Penguin Image

Automatiska uppdateringar för lagersaldo

Få full kontroll över hela ditt lager. Med Prime Penguin kan du äntligen undvika att sälja slut på lagret. Vi skickar automatiska påminnelser när det är dags att lägga in nästa order. Missa aldrig en beställning igen.

Plug and play

Kom igång med oss utan tekniska kunskaper. Prime Penguin är din teknikpartner i alla väder och erbjuder löpande support. Vi är för-integrerade till alla större e-handelsplattformar och ett flertal marknadsplatser. Vi erbjuder även kundanpassade integrationer efter era behov.

Prime Penguin Image

En koppling till alla lager

Prime Penguin styr ordrar från samtliga säljkanaler till optimalt lager baserat på bland annat butikens preferenser och AI.

Integrerad med dina favoritverktyg

Prime Penguin ger dig tillgång till realtidsdata och full översikt över din e-handelslogistik. Samla alla dina verktyg och tjänster för orderhantering i en och samma plattform. Expandera din e-handel med oss, Prime Penguin är byggd för flexibilitet och skalbarhet.

Har du redan en logistikpartner?

Ni kan använda Prime Prime tillsammans med din befintliga 3PL eller ert egna lager. Kontakta oss så återkommer en av våra integrationsexperter till dig med mer information.

3PL Lager

Mer information

Ange din e-post så återkommer vi med mer information inom 24 timmar.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial