Integrerad med Shopify

Plug and play-anslutning med Shopify

Prime Penguins är helt integrerat med Shopify, vilket möjliggör enkel och pålitlig integration mellan din Shopify-butik (er) och din e-handelslogistik. Anslut till valfri logistiklösning beroende på din installation, oavsett om det är en 3PL, ditt interna lager eller annat.

Genom att ansluta din Shopify-butik (er) till Prime Penguin får du direkt och fullständig tillgång till alla logistikfokuserade resurser och logtech-funktionalitet. Prime penguin har en kraftfull plattform som gör det möjligt för e-butiker att få en plug-and-play-anslutning till vårt globala logistiknätverk.

Integration med Shopify

Som kund till Prime Penguin får du kostnadsfri integration till Shopify och support från specialister inom e-handel och integration. Plattformen fungerar som en hybrid mellan e-handelsplattformar och logistiklagerhanteringssystem (WMS). Hantera och spåra dina Shopify-e-handelsaktiviteter och alla globala lageraktiviteter på ett helt transparent sätt.

Prime Penguin stöder flera kanaler, vilket gör det möjligt för dig att integrera flera försäljningskanaler (e-handelsplattformar, marknadsplatser, etc.) samtidigt. 

Du kan komma åt och ställa in din befintliga Shopify-butik inom några minuter på Prime Penguin-plattformen via en plug-and-play. Det är enkelt att komma igång och ger dig den perfekta plattformen för att växa ditt företag med pålitliga partners inom teknik och logistik.

Hitta en kostnadseffektiv Shopify 3PL-lösning

Prime Penguin hjälper din Shopify butik att hitta de bästa 3PL-partnerna genom vårt globala nätverk av för-integrerade och betrodda fullgörande partners. Få ett enkelt logistikflöde och få tillgång till all data på en enda plats. Hitta 3PL-partner nu och begär en kostnadsfri offert via vårt upphandlings formulär genom att ange dina uppgifter. Vi återkommer snabbt till dig.

Låter detta intressant?

Kom i kontakt med våra experter nu som är tillgängliga för att hjälpa dig komma igång redan idag.

Related to: Shopify integration, Prime Penguin, Shopify integration, plug-and-play, integration Shopify, logistics Shopify, 3PL integration Shopify, Shopify Prime Penguin integration, Shopify Fulfilment solution

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial