Shopify

Plug and play-anslutning med Shopify

Prime Penguins är helt integrerat med Shopify, vilket möjliggör enkel och pålitlig integration mellan din Shopify-butik (er) och din e-handelslogistik. Anslut till valfri logistiklösning beroende på din installation, oavsett om det är en 3PL, ditt interna lager eller annat.

Genom att ansluta din Shopify-butik (er) till Prime Penguin får du direkt och fullständig tillgång till alla logistikfokuserade resurser och logtech-funktionalitet. Prime penguin har en kraftfull plattform som gör det möjligt för e-butiker att få en plug-and-play-anslutning till vårt globala logistiknätverk.

Integration med Shopify

Som kund till Prime Penguin får du kostnadsfri integration till Shopify och support från specialister inom e-handel och integration. Plattformen fungerar som en hybrid mellan e-handelsplattformar och logistiklagerhanteringssystem (WMS). Hantera och spåra dina Shopify-e-handelsaktiviteter och alla globala lageraktiviteter på ett helt transparent sätt.

Prime Penguin stöder flera kanaler, vilket gör det möjligt för dig att integrera flera försäljningskanaler (e-handelsplattformar, marknadsplatser, etc.) samtidigt. 

Du kan komma åt och ställa in din befintliga Shopify-butik inom några minuter på Prime Penguin-plattformen via en plug-and-play. Det är enkelt att komma igång och ger dig den perfekta plattformen för att växa ditt företag med pålitliga partners inom teknik och logistik.

Hitta en kostnadseffektiv Shopify 3PL-lösning

Prime Penguin hjälper din Shopify butik att hitta de bästa 3PL-partnerna genom vårt globala nätverk av för-integrerade och betrodda fullgörande partners. Få ett enkelt logistikflöde och få tillgång till all data på en enda plats. Hitta 3PL-partner nu och begär en kostnadsfri offert via vårt upphandlings formulär genom att ange dina uppgifter. Vi återkommer snabbt till dig.

Låter detta intressant?

Kom i kontakt med våra experter nu som är tillgängliga för att hjälpa dig komma igång redan idag.

Related to: Shopify integration, Prime Penguin, Shopify integration, plug-and-play, integration Shopify, logistics Shopify, 3PL integration Shopify, Shopify Prime Penguin integration, Shopify Fulfilment solution

Getting started is easy

Find 3PL and step into your new digital warehouse

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial