Bästa 3PL Företagen i Sverige

 

Prime Penguin är ett företag i Sverige som erbjuder tjänster när det gäller outsourcing till tredjepartslogistik, allmänt känd som 3PL eller TPL. Vi har över 100 000 kvm lagernätverk och många års erfarenhet inom området. Prime Penguin ligger i Stockholm, Sveriges huvudstad och navet för teknik och innovation.

Att ha ett 3PL-företag nära Stockholm är ett bra val av följande skäl:

Hög efterfrågan på onlineartiklar

Stockholm har en befolkning som ökar snabbt. Den växande befolkningen öppnar för en ökad efterfrågan på online-varor, vilket gör det lönsamt att ha en logistikpartner nära Stockholm för att komma närmare e-handelskonsumenterna.

Stockholm

Genom att ha ett 3PL-företag nära Stockholm kan företag tillgodose behoven hos kunder över hela Europa. Stockholms placering ger närhet till sina kunder, särskilt de som är baserade runt de skandinaviska länderna.

Stockholm är känt för att ha en mycket bra infrastruktur, med ett väletablerat väg- och järnvägsnät tillsammans med många hamnar som ger effektiv och snabb färjetrafik till olika delar av staden. Stockholm har också flera flygplatser, som erbjuder anslutningar till länder över hela världen.

Således ser vi att det är perfekt för din e-butik att ha ett 3PL-företag nära Stockholm, eftersom staden inte bara har en hög efterfrågan på onlinevaror utan också har nödvändig infrastruktur och faciliteter för att hantera den ökande efterfrågan.

Varför ska du använda Prime Penguin?

– Vi har expertis inom logistikhantering och säkerställer snabba och effektiva 3PL-tjänster via vårt nätverk och plattform.

 – Vi har ett enkelt pluginsystem som ansluter sömlöst till din e-butik. Detta beror på att vi är närvarande på de flesta större e-handelsplattformar. 

– Vi erbjuder dig ett urval av utvalda digitaliserade satellitlager som finns i olika delar av världen. Du kan välja flera lager efter dina kunders plats för problemfri leverans.

– På den konkurrensutsatta e-handelsmarknaden är låga stilleståndstider viktiga för ett företag för att lyckas. Prime Penguin, med sina många anslutningar till olika partners, har minimala stillestånd för sina logistikaktiviteter. 

– Med låg driftstopp i kombination med de bästa transportsätten, garanterar Prime Penguin leveranser i tid till kunderna. 

– Vi erbjuder end-to-end-lösningar och erbjuder skalbara lösningar för din logistik.

– Vi har ett perfekt system för att spåra dina rapporter, beställningar etc. Vi synkroniserar dina system och lager på ett effektivt sätt.

– Vi ger dig data i realtid för att hantera ditt lager. 

– Vi använder högautomatiserade procedurer för att genomföra order. Detta hjälper oss att minimera fel och minska kostnader. 

– Vi erbjuder också olika mervärdestjänster som kvalitetskontroll av lager vid mottagning etc.

– Vi erbjuder dig fullständig kontroll över din logistikhantering med hjälp av vårt gränssnitt. Gränssnittet kan integreras i valfri enhet. 

– Vi erbjuder skräddarsydda logistiklösningar till våra kunder. 

– Prime Penguin erbjuder en kostnadseffektiv och sömlös logistikhantering för ditt lager genom vår plattform och vårt breda 3PL-nätverk. 

– På grund av dessa fördelar ser vi att Prime Penguin möjliggör en förbättring av din logistikprocess för din e-handel genom att erbjuda kompletta outsourcingtjänster både till inhemska och internationella marknader.

Getting started is easy

Find 3PL and step into your new digital warehouse

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial