3PL i Skåne

 

Skåne är den sydligaste delen av Sverige och har blivit en populär region för att starta 3PL-företag, främst på grund av sitt läge men också på grund av sin väletablerade infrastruktur.

Varför ska du ansluta en 3PL i Skåne?

Den största staden i Skåne är Malmö, som också är den tredje största staden i Sverige, vilket ger en hög efterfrågan på online-shopping och närhet till andra länder i Europa som Danmark och Tyskland. Dessutom är infrastrukturen och kommunikations anläggningarna i Skåne högt utvecklade, vilket möjliggör effektiv logistikhantering.

Här är en titt på infrastrukturen och kommunikation anläggningarna i Skåne:

LUFT

Runt Skåne finns många flygplatser till hands för dina leveranser som:

Malmö flygplats, 30 km sydost om Malmö

Kristianstads flygplats, i nordöstra Skåne

– Ängelholms flygplats i nordväst

TÅG

Det finns snabbtåg som tar cirka 4 – 5 timmar att resa från Skåne till Stockholm. Dessutom finns internationella tåg tjänster som ger resor till destinationer som Köpenhamn, Oslo, Berlin och Hamburg.

VÄG

Det finns bra anslutningar på väg till olika inhemska och internationella destinationer. Det finns motorvägar som leder till Göteborg, Oslo, Tyskland, Köpenhamn, etc.

VATTENVÄG

– Helsingborgs hamn

Det erbjuder färjetrafik dygnet runt till destinationer som Helsingör (Danmark), Oslo och Köpenhamn. Dessutom tillhandahåller färjetrafik till Nederländerna, Ryssland, Tyskland, Estland och Tyskland.

These cater to the transportation needs of freight and passengers to locations such as Denmark, Norway, the UK, Germany, Finland, Poland, and Belgium.

Malmös hamnar

Dessa tillgodoser transportbehovet för gods och passagerare till platser som Danmark, Norge, Storbritannien, Tyskland, Finland, Polen och Belgien.

Trelleborg

Det är den sydligaste spetsen av Skåne och ligger cirka 85 km från den tyska gränsen. Den har en hamn som erbjuder färjetrafik till Rostock och Sassnitz, Hanko, Gdynia, Bremerhaven och Southampton.

Ystad färjehamn

Det ligger på Sveriges sydkust, sydost om Malmö, och erbjuder färjor till platser som Swinoujscie i Polen. Vad som framgår av ovanstående diskussion är att Skåne är väl kopplat till olika platser, inte bara i grannländerna utan också till avlägsna. Detta gör det till ett bra val för en uppsättning av 3PL i Skåne. De företag som erbjuder 3PL i Skåne har flera val av effektiva transportsystem. Detta förser dem med möjligheten till en optimal kombination av transportmetoder för att säkerställa leveranser i tid till kunder. Prime Penguin erbjuder kompletta outsourcingtjänster genom att ansluta dig till en 3PL i Skåne och därmed ger dig en effektiv logistikhantering.

Funktioner av Prime Penguin

Vi integrerar enkelt din e-handelsbutik i vårt system eftersom vi är närvarande på olika e-handelsplattformar.

Vi erbjuder automatiserad lagerhantering.

Vi erbjuder dig ett urval av satellitlager för din lagerhantering.

Du kan styra logistiken på valfri enhet med hjälp av vårt gränssnitt.

Kliv in i en värld av digitaliserad logistikhantering med Prime Penguin!

Getting started is easy

Find 3PL and step into your new digital warehouse

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial