Miljö

Som ett resultat av växthusgasutsläppen, förutsäger klimatmodeller en global uppvärmning med risk för förändring och i värsta fall förstöra vårt ekosystem. De flesta branscher påverkas och e-handel är inget undantag.

Dagens situation

Mer än 40 miljarder e-handelstransaktioner görs varje år globalt. Detta belopp förväntas växa i jämn takt under de kommande åren och bidrar uppenbarligen till dess rättvisa andel av växthusgasutsläppen globalt.

En av de största delarna av e-handel, när det gäller förorening, kommer från leverans av varor till slutkunderna. Mängden föroreningar påverkas naturligtvis av den totala distansen för leveransen, men också av hur den levereras.

Prime Penguin Miljö

Prime Penguins bidrag

Vår molnbaserade plattform för outsourcing av logistik gör det möjligt för e-butiker att hitta och etablera flera “satellit” lager i globalt.

Prime Penguin hjälper e-butiker att hitta, kontrollera och få överblick av de lager som ligger nära sina kunder. Detta minimerar naturligtvis transporttiden, men troligtvis om det görs rätt, också den totala mängden koldioxidföroreningar.

Ett exempel är att Prime Penguins teknik och nätverk har potential att minska utsläppen från flygtransporter utan att orsaka någon försening i beställningstiden. De direkta leveranserna på långa avstånd kan ändras till kortare och mer miljövänliga leveranser, tack vare Prime Penguins tjänster.

Som användare av Prime Penguin uppmuntras du alltid att dela dina bidrag och förslag på hur du kan förbättra sakerna ännu mer. Vår miljö är mycket viktig och kommer alltid att prioriteras.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial