Integration – Smartweb

Easyweb är ett minimalistiskt och snabbt verktyg för administration av webbplatser, tjänster och butiker. Underhållsfritt och skalbart. Hållbar IT-miljö och certifierad svensk datalagring.

PLUG AND PLAY ANSLUTNING MED SMARTWEB

Prime Penguin är fullt integrerat med Smartweb, vilket möjliggör en enkel och pålitlig integration mellan din Smartweb-butik (er) och din e-handelslogistik. Anslut till valfri logistiklösning beroende på din installation, oavsett om det är en 3PL, ditt interna lager eller annat. 

Genom att ansluta dina Smartweb-butiker till Prime Penguin får du omedelbar och fullständig tillgång till alla logistikfokuserade resurser och logtech-funktionaliteter. Prime penguin har en kraftfull plattform som gör det möjligt för e-butiker att få en plug-and-play-anslutning till vårt globala logistiknätverk.

INTEGRATION MED SMARTWEB

Som kund till Prime Penguin får du en kostnadsfri integration till Smartweb samt fri support från specialister inom e-handel och integration. Plattformen fungerar som en hybrid mellan e-handelsplattformar och logistiklagerhanteringssystem (WMS). Hantera och spåra dina Smartweb-e-handelsaktiviteter och alla globala lageraktiviteter på ett helt transparent sätt.

Prime Penguin stöder flera kanaler, vilket gör det möjligt för dig att integrera flera försäljningskanaler (e-handelsplattformar, marknadsplatser, etc.) samtidigt.

Du kan komma åt och ställa in din befintliga Smartweb-butik inom några minuter på Prime Penguin-plattformen via en plug-and-play. Det är enkelt att komma igång och ger dig den perfekta plattformen för ditt företag att kunna växa tillsammans med pålitliga partners inom teknik och logistik.

HITTA EN KOSTNADSEFFEKTIV 3PL LÖSNING

Prime Penguin hjälper din Smartweb e-handelsbutik att hitta de bästa 3PL-partnerna genom vårt globala nätverk av förintegrerade och pålitliga partners. Få ett enkelt logistikflöde och få tillgång till all data på en och samma plats.

Hitta en 3PL-partner nu och begär en kostnadsfri offert via vårt upphandlingsformulär genom att ange dina uppgifter, så återkommer vi snabbt till dig.

Sounds interesting?

Get in touch with our experts now who are available to help you get started today.

Related to: Smartweb integration, Prime Penguin, Smartweb integration, plug-and-play, integration Smartweb, logistics Smartweb, 3PL integration Smartweb, Smartweb Prime Penguin integration, Smartweb Fulfilment solution

Getting started is easy

Find 3PL and step into your new digital warehouse

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial