Integration – BigCommerce

BigCommerce är en ledande mjukvaruplattform för e-handel som ger startups och etablerade företag allt de behöver för att starta och växa sin onlinebutik. BigCommerce är en robust plattform med ett lättanvänt gränssnitt och avancerade inbyggda funktioner. 

Här är en snabb översikt över vad BigCommerce erbjuder:

– Anpassningsbara färdigbyggda webbplatsmallar

– Inbyggd SEO

– Marknadsförings- och konverteringsverktyg

– Verktyg för hantering av frakt och betalningar

– 99,99% drifttid

– En enda instrumentpanel för att hantera produktinformation på din webbplats, såväl som Amazon, Facebook, Instagram och andra kanaler

– Uppskattad tillväxt på 28% jämfört med samma period föregående år: detta är den genomsnittliga tillväxttakten för BigCommerce-användare enligt forskning de genomförde genom Ipsos.

– POS-lösningar (försäljningsställe)

– B2B-e-handelslösningar

PLUG AND PLAY ANSLUTNING MED BIGCOMMERCE

Prime Penguin är fullt integrerat med BigCommerce, vilket möjliggör en enkel och pålitlig integration mellan din BigCommerce-butik (er) och din e-handelslogistik. Anslut till valfri logistiklösning beroende på din installation, oavsett om det är en 3PL, ditt interna lager eller annat. 

Genom att ansluta dina BigCommerce-butiker till Prime Penguin får du omedelbar och fullständig tillgång till alla logistikfokuserade resurser och logtech-funktionaliteter. Prime penguin har en kraftfull plattform som gör det möjligt för e-butiker att få en plug-and-play-anslutning till vårt globala logistiknätverk.

INTEGRATION MED BIGCOMMERCE

Som kund till Prime Penguin får du en kostnadsfri integration till BigCommerce samt fri support från specialister inom e-handel och integration. Plattformen fungerar som en hybrid mellan e-handelsplattformar och logistiklagerhanteringssystem (WMS). Hantera och spåra dina BigCommerce-e-handelsaktiviteter och alla globala lageraktiviteter på ett helt transparent sätt.

Prime Penguin stöder flera kanaler, vilket gör det möjligt för dig att integrera flera försäljningskanaler (e-handelsplattformar, marknadsplatser, etc.) samtidigt.

Du kan komma åt och ställa in din befintliga BigCommerce-butik inom några minuter på Prime Penguin-plattformen via en plug-and-play. Det är enkelt att komma igång och ger dig den perfekta plattformen för ditt företag att kunna växa tillsammans med pålitliga partners inom teknik och logistik.

HITTA EN KOSTNADSEFFEKTIV 3PL LÖSNING

Prime Penguin hjälper din BigCommerce e-handelsbutik att hitta de bästa 3PL-partnerna genom vårt globala nätverk av förintegrerade och pålitliga partners. Få ett enkelt logistikflöde och få tillgång till all data på en och samma plats.

Hitta en 3PL-partner nu och begär en kostnadsfri offert via vårt upphandlingsformulär genom att ange dina uppgifter, så återkommer vi snabbt till dig.

Sounds interesting?

Get in touch with our experts now who are available to help you get started today.

Related to:  BigCommerce integration, Prime Penguin, BigCommerce integration, plug-and-play, integration BigCommerce, logistics BigCommerce, 3PL integration BigCommerce, BigCommerce Prime Penguin integration, BigCommerce Fulfilment solution

Getting started is easy

Find 3PL and step into your new digital warehouse

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial