Den snabba tekniska utvecklingen har lett till utvecklingen av nya sätt att shoppa. Idag föredrar de flesta att handla online-e-butiker snarare än att besöka de traditionella tegel- och murbrukbutikerna. 2018 har haft en boom i online-shopping globalt och denna trend kommer sannolikt att fortsätta. E-butiksägare kommer definitivt att vinna på denna popularitet av online shopping. För effektiv hantering av e-butiken lägger de ut logistiken till en tredje part.

Vad är tredjepartslogistik för en e-butik?

Logistik är paraplybegreppet för alla dessa aktiviteter som att anskaffa råmaterial, tillverka varorna och leverera dem till kunderna.

Tredjepartslogistik innebär lagring av inventering, paketering av produkter och framgångsrik leverans av beställningarna.

Tredjepartslogistik erbjuder många fördelar med E-shop:

3 PL LOGISTIK LÄGRA LAGRINGSFACILITETER FÖR DINA VAROR

Du behöver inte ha ditt eget lager för att lagra varorna. Detta hjälper dig att minimera dina utgifter för hyra av lageret. Du sparar också tid och ansträngningar för att hitta ett lämpligt lager och underhålla det.

DU FÅR ETT VÄRHUS STÄNGT TILL DINA KUNDER

De flesta e-butiksägare som har sina egna lager möter svårigheten att deras lager inte är beläget bekvämt beroende på deras kundplatser. De kräver ett effektivt distributionsnätverk. Emellertid löser outsourcing detta problem genom att ha flera lager som är väl fördelade inom nära kundernas avstånd.

LÅGRE FRAKTLADNINGAR

Tredjeparts logistikföretag levererar stora mängder varor. Därför har de fördelen med rabatterade fraktkostnader från rederier. De överför denna rabatt till sina kunder.

SKALBARHET

När din butik växer i affärer blir logistikhanteringen mer komplicerad. Outsourcing av din logistik till en tredje part hjälper dig att skala din verksamhet på ett sömlöst sätt.

Minska din arbetsstyrka

Du kommer att behöva en omfattande arbetskraft för att hantera logistiken i din e-handelsbutik. Genom att outsourcing till en tredje part kan du minska den extra arbetskraften. Du får också fördelen med professionellt hanterad logistik som är väl erfaren inom området.

Även om tredjepartslogistik erbjuder flera fördelar för e-handeln, finns det en risk att butiksägaren förlorar kontrollen över logistikhantering.

Lösningen för detta för att välja den bästa tredjepartslogistikleverantören som inte bara erbjuder dessa fördelar utan också säkerställer att E-shop har fullständig kontroll.

En av de bästa leverantörerna från tredje part är Prime Penguin!

  • Vi arbetar med våra kunder som deras tredjeparts logistikpartner som erbjuder problemfri logistikhantering medan de har fullständig kontroll över sitt lager.
  • Prime Penguin kan enkelt gränssnitt med de stora e-handelsplattformarna som Shopify, Magento, Tictail, etc.
  • Vi har utarbetat en lista över partnerlager i olika delar av världen. Du kan välja lager enligt dina önskemål.
  • Vi har ett smartkort som kan integreras i din favoritapparat.
  • Du kan övervaka ditt lager med enheten. Du kan kontrollera realtidsberäkningar för lagernivåer, ordertrender, försäljning etc.

Därför erbjuder Prime Penguin de bästa tredjepartslogistiklösningarna för att hantera din E-butik!