Bästa 3PL-företagen för e-handel

 

Ökningen av e-handelsföretag har bevittnat en tillväxt inom specialiserade logistikområden. Anledningen är att en e-butik kräver olika aktiviteter som godshantering, lagring av produkter, förpackningar etc. för att den ska fungera på ett smidigt sätt. Själva logistikområdet har blivit ett mycket konkurrenskraftigt område med varje logistikföretag som skiljer sina tjänster från varandra med ambitionen att få en bättre marknadsandel. Som e-butiksägare måste du välja det bästa 3PL-företaget för e-handel.

Med så många aktörer på marknaden kan det vara en ganska krävande uppgift att välja det bästa 3PL-företaget för e-handel. Helst bör du välja en 3PL-partner som tillhandahåller omfattande tjänster så att du kan flytta fokus till andra delar av din verksamhet istället för logistik. Detta innebär att du lägger din tid och ansträngningar på att utveckla ditt företag.

Här är några tips för att välja det bästa 3PL-företaget för e-handel:

Försörjningskedjan

En välskött leveranskedja är en viktig del av ett e-handelsföretag för att den ska fungera bra. 3PL-partnern bör säkerställa tillförlitliga tjänster såsom smidig inkommande godstransport.

Lager

En e-butik kräver ett lagringssystem för deras lager. Dina 3PL-partners ska kunna förse dig med lagerutrymmen och erbjuda underhåll av dessa lager. Om du har kunder på olika platser över hela världen behöver du flera lager för att säkerställa närhet och för att leverera till dina kunder i rätt tid.

Konsolidering av tjänster

Det bästa 3PL-företaget för e-handel erbjuder konsoliderings tjänster där ett antal små sändningar skickas som en stor sändning, vilket drastiskt minskar fraktavgifterna och miljöpåverkan.

Orderhantering

Det bästa 3PL-företaget för e-handel ser till att det inte finns några fel i orderuppfyllelsen, medan de hanterar produkterna med precision och omsorg.

Anslut till Prime Penguin!

Prime Penguin är ett tech-bolag som tillhandahåller kompletta och pålitliga outsourcingtjänster till 3PL-företag, samtidigt som du ger dig fullständig kontroll över logistikhanteringen. Detta görs via vår molnbaserade plattform, där du kan få en fullständig överblick över de logistiska aktiviteterna i realtid.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial