Att hantera din e-butik i Woo-handel innebär ett antal olika aktiviteter. Logistikhantering kan vara en fråga eftersom du kommer att behöva etablera hela leveranskedjan från upphandling till leverans. Outsourcing av 3 PL-lösningarna för Woo-handelsbutik kan hjälpa dig att smidigt hantera din E-shop.

Hur hjälper outsourcinglogistik din Woo Commerce-butik?

När du lägger ut din logistik till en leverantör av 3 PL-lösningar för Woo Commerce, tar 3 PL-partneren hand om ett antal logistikfunktioner.

De ger dig satellitlager på olika platser i världen. Detta hjälper dig att tillgodose behoven hos en bred kundbas som distribueras över hela världen. Eftersom du har tillgång till ett antal lager kan du enkelt uppskala ditt företag.

Företag som erbjuder 3 PL-logistiklösningar för Woo Commerce, packar varorna och skickar dem till kunderna.

De ansvarar också för lagerstyrningens ansvar för varorna i lagret.

När så många aktiviteter i leveranskedjan har tagits om kan du fokusera på andra aspekter av ditt företag, till exempel marknadsföring och strategi för tillväxt.

Ett av de ledande namnen för att tillhandahålla 3 PL-lösningar för Woo Commerce för en e-butik är Prime Penguin!

Vi tillhandahåller sömlös integration av din butik med vårt system

Vi integrerar din Woo Commerce-butik dina ERP-, POS- och lager-kanaler. Du kan synkronisera dina data och hantera produktlistor och se dina lager.

Vi erbjuder dig ett urval av satellitlager

Vi har noggrant utvalda lager på olika platser. Du kan välja ett lager / lager enligt din kund. Dina produkter lagras och underhålls på lagret.

Smartkortgränssnitt

Vi tillhandahåller dig SmartCard-gränssnitt som ger dig fullständig data i lager i realtid. Smartkortet kan integreras i valfri enhet.

På detta sätt erbjuder vi 3 PL-lösningar för din Woo Commerce-butik medan du fortfarande kan ha full kontroll över den.