Vill du växa ditt företag på Tictail-marknaden globalt? Då kan hantering av logistiken för din Tictail-marknadsplats vara en utmaning! Du kan nu fokusera på att utveckla effektiva marknadsföringsstrategier och andra aspekter av ditt företag genom att lägga ut hanteringen av din logistik till experter. Den goda nyheten är att det finns ett antal professionella företag som tillhandahåller tredjepartslogistiklösning för Tictail!

Logistik är en mycket viktig aspekt av en Tictail-marknadsplats. 3 PL-lösningar för Tictail är inte begränsade till bara frakt av varor. De omfattar en mängd tjänster inklusive integrering av frakt med kontrakt eller offentlig lagring och konsolidering av gods och varor. Utöver denna 3PL-lösning erbjuder företag också tjänster som prognoser, granskning av godsräkningar och transporthantering, etc.

Eftersom logistik är en mycket viktig funktion i en Tictail marknadsplatshantering, blir det nödvändigt att välja rätt tredjepartslogistikföretag för att säkerställa att ditt företag fungerar på ett sömlöst sätt.

Det finns ett antal leverantörer av 3PL-lösningar för Tictail tillgängliga. Men inte alla kommer att kunna tillgodose behoven i ditt företag. Du måste identifiera dina specifika behov i ditt företag och välja en logistikleverantör som kan uppfylla dina krav.

Du har möjligheten att antingen leta efter 3 PL-logistikleverantör själv eller så kan du lösa alla dina logistikproblem med hjälp av Prime Penguin!

Prime Penguin arbetar som din partner för att hantera din e-handelslogistik. Vi är anslutna till Tictail-plattformen och möjliggör plug and play med din E-shop. Vi har specifikt valt olika 3 PL-logistikföretag på olika platser. När du väljer Prime Penguin kan du välja ett 3 PL logistikföretag och lager från vår lista som uppfyller dina kriterier. Dessutom har du med Prime Penguin automatiseringssystem full kontroll över att hantera din Tictail-marknadsplats!

Registrera Prime Penguin för 3 PL logistiklösningar för Tictail!