Vi bor på en digital marknad där vi är anslutna till ett antal onlinebutiker. Detta beror på utvecklingen av många e-handelsplattformar som gör det enkelt att sätta upp e-butiker. Om du använder den användarvänliga, flexibla Prestashop-plattformen för din E-butik kommer du att kräva effektiv logistikhantering för din butik. Du kan välja professionella 3 PL-lösningar för din Prestashop-butik.

Hur kan outsourcing av logistikhantering till ett 3 PL-lösningsföretag för Prestashop hjälpa dig?

Låt oss förstå de viktigaste logistikfunktionerna som du behöver för att hanteras av din logistikpartner.

  • Lagring av lager
  • Förpackning
  • Frakt

E-butiksägare har möjlighet att ha egna lager för lagring av lager. Men detta innebär betalning av hyror, underhåll av lagret och hantering av lager. Du måste betala för lagret om du köper eller hyr det. Du kommer också att spendera på att anställa personal för att hantera logistiken. Du måste också övervaka hela lagerhanteringen. Alla dessa aspekter ökar dina utgifter och ansträngningar.

Utöver detta om ditt lager ligger långt ifrån dina kunder, måste du göra ytterligare kostnader för att organisera ett effektivt distributionsnätverk för dina varor.

En leverantör av 3 PL-lösningar för Presta shop erbjuder en omfattande lösning för alla dessa problem.

Dessa företag har vanligtvis distribuerade lager som ligger nära dina kundplatser. De tar hand om lagerhantering och frakt, vilket gör hela processen problemfri.

Men den enda nackdelen med processen är att du kan tappa kontrollen över logistikhanteringen.

För att lösa detta problem, välj Prime Penguin den bästa leverantören av 3 PL-lösningar för Prestashop som hanterar din logistik samtidigt som du ger kontroll över hela processen.