Teknik har förändrat våra liv på fler sätt än ett. Det har påverkat hur vi studerar, hur vi underhåller oss, beställer mat, shoppa osv. Tack vare tekniska framsteg finns det idag allt på fingrarna. Shopping online har blivit mycket populärt främst på grund av den bekvämlighet det erbjuder. Det finns många e-butiker som använder olika e-handelsplattformar för att ställa in sin butik. Av dessa plattformar är en av de mest populära Magento. Om du är en e-butiksägare som använder Magento, kommer du att kräva effektiva 3 PL-lösningar för Magento för att hantera din butik.

En av de största utmaningarna för en Magento-butiksägare är att hantera hela logistiken i butiken på ett problemfritt sätt. I allmänhet lägger butiksägarna ut logistiken till en tredje part. Emellertid gör outsourcing av 3 PL-lösningar för Magento att du förlorar den fullständiga kontrollen över logistikhantering. Att hitta en effektiv leverantör av 3 PL-lösningar för Magento kan också vara en skrämmande uppgift.

Så vad är lösningen?

Prime Penguin hjälper dig!

Prime Penguin kommer att fungera som din logistikpartner och kommer att ansluta dig till de bästa 3PL-företagen världen över.

Hur fungerar Prime Penguin?

  • Vi erbjuder en enkel plug and play-lösning för att hantera logistiken för din Magento-butik.
  • Prime Penguin är helt integrerad i Magento.
  • Vi har en lista över utvalda 3 PL-logistikpartners som du kan komma åt och ställa in ditt satellitlager nära dina kunder.
  • Du kommer att kunna följa all din logistikaktivitet digitalt från din favoritapparat
  • Detta löser ditt kontrollproblem! Du kan nu ha en fullständig kontroll över hanteringen av din logistik.

Således gör Prime Penguin logistikhantering för din E-shop enkel och ekonomisk genom att erbjuda anpassade 3 PL-lösningar för Magento.